Snežana õppis toitlustusteenuste korraldajaks, viimased üheksa aastat töötas aga hotellinduses müügijuhina ning lapsepuhkusel olles leidis rohkem aega ja inspiratsiooni, et tegeleda omapärase harrastusega. Kuna Snežana mees Jan on peakokk, siis on maitsvate toitude valmistamine, eksperimenteerimine saanud kodus tavaliseks nähtuseks. Ka kaheaastane poeg Jorgen on juba huvitatud toidutegemisest.

Esimese kimbu tegi Snežana emadepäevaks. “Lähtusin sellest, et minu emale maitseb granaatõun. Vaatasin, mis selle kõrvale veel sobib, näiteks maasikad, mustikad, vahvlitorukesed, valged lilled...” meenutab ta.

Idee söödavate kimpude tegemiseks sai ta Vene telekanalist, kus neid valmistasid köögi- ja puuviljade floristid.

Edasi lugemiseks telli digipakett või osta artikkel
0,99 € Osta artikkel