Ameerikas populaarsust kogunud koogikesed on nüüdseks tuntud ka meil, kuigi esmane vaimustusepuhang on praeguseks asendunud tagasihoidlikuma sümpaatiaga. Just nüüd on õige aeg jälle üks pulgakoogitegu ette võtta! Oma suuruse ja lõputute kaunistusvõimaluste tõttu sobivad need maiuspalad ehtima iga pidulauda. Kuigi pulgakookide tegemine võib esmapilgul tunduda raske ja aeganõudev, on see tegelikult üks vahva ettevõtmine. Kui tavaliselt teeme võileivatorte ikka leiva- või saiaviile üksteise kõrvale ja peale ladudes, siis vahva tulemuse saab, lõigates vormileiva hoopis lapiti viiludeks. Nii säilib toredasti leiva õige väljanägemine, samas sisu poolest on tegu ikkagi vana hea võileivatordiga. Hästi sobib selline tort Eesti Vabariigi läheneva aastapäeva lauale, eriti hästi just enda tehtud rukkileivaga.
Edasi lugemiseks ,
telli digipakett või osta artikkel
0,59 € Osta artikkel