Mahlane biskviidi ja toorjuustutäidisega tort, mille mahedale maitsele lisab hapukust rabarberimoos.
Panna cotta on tuntud Itaalia magustoit, mis tõlkes tähendab keedetud või kuumutatud koort. Seda võib serveerida kausikestes, aga selle võib ka taldrikule ümber kummutada. Et viimast lihtsam teha oleks, on soovitatav kausid mõneks hetkeks sooja vette panna.
Caesari salat on üks maailma kuulsamaid. Salati autoriks peetakse Caesar Cardinit, kes “leiutas” salati väidetavalt pidustuste saginas 1924. aastal, kui tema Tijuana restorani köögis olid järel vaid piiratud toiduained.
Kerge ja maitsev teriyaki marinaadis lõhe on suurepärane suvine eine. Serveerige kala näiteks keedetud ja soolaga maitsestatud roheliste ubadega või meelepärase värske salatiga.
Mis oleks rohkem suvi kui metsmaasikad? Ega vist väga palju variante ei ole küll. Seekord lisab kodusele vahukoore-kohupiimakreemile veidike särtsu laimimahl ja -koor.

Edasi lugemiseks , telli digipakett või osta artikkel
0,59 € Osta artikkel